Історія успіху талановитої студентки

Історія успіху талановитої студентки

Вітаємо з призначенням іменної стипендії

Президента України студентку 3 курсу Вікторію Редько!

Наказ Міністерства освіти і науки України № 1037 від 29 вересня 2021 р. “ПРО ПРИЗНАЧЕННЯ АКАДЕМІЧНИХ СТИПЕНДІЙ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ СТУДЕНТАМ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ НА І СЕМЕСТР 2021/2022 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ”

https://mon.gov.ua/ua/npa/pro-priznachennya-akademichnih-stipendij-prezidenta-ukrayini-studentam-zakladiv-vishoyi-osviti-na-i-semestr-20212022-navchalnogo-roku

Вікторія Редько – відмінниця навчання. Бере активну участь у громадській роботі, культурно-мистецьких заходах, є старостою академічної групи. Вікторія Займається науковою роботою: має опубліковані тези та наукові статті під керівництвом проф. Бойко Ю. П. та проф. Ємця О. В.

“Перед вступом на цю спеціальність, я вагалась, чи це, дійсно, для мене. Але через місяць навчання мої сумніви швидко зникли.

Переклад – надзвичайно цікавий фах. Це подорож у часі, відкриття нових горизонтів та знайомство з реаліями різних країн.

Саме у нашому університеті я розвинула багато навичок важливих для перекладача, зокрема критичне мислення, швидку реакцію, уважність, а також подолала мовний бар’єр. І це все завдяки кваліфікованим викладачам, які мотивують ставати краще.

Тому раджу усім студентам поглинати якнайбільше інформації, розвиватися та ніколи не зупинятися на досягнутому!

Знання – Ваша сила!”

Бажаємо Вікторії подальших успіхів  у навчальній та науковій діяльності!