Святковий вечір до Дня Подяки

Святковий вечір до Дня Подяки

В останній четвер листопада студентами 3-го курсу був проведений англомовний вечір присвячений Дню Подяки – американському святу, що відзначається для того, щоб подякувати за врожай та дари, які були отримані протягом останнього року.

Студенти розповідали про історію виникнення свята, традиції, яких дотримуються під час його відзначення і традиційну їжу та страви, що ставлять на стіл для святкування Дня Подяки.  Презентація інформації супроводжувалася жвавим обговоренням: студенти ділилися своїми враженнями, порівнювали День Подяки з українськими традиційними святами.

Проведення святкових вечорів он-лайн є надзвичайно важливим для виховної роботи студентів. Організований захід сприяв розширенню світогляду студентів, дав їм можливість поринути в американську культуру,  більше детально ознайомитися із особливостями святкування Дня Подяки та покращити свої навички володіння англійською мовою. А також сприяв формуванню лінгвокраїнознавчої компетентності здобувчачів освіти й розвиткові полікультурності, як комплексної якісної характеристики індивіда, що формується через знання не лише рідної, а й інших культур, вміння застосовувати свої знання в процесі міжкультурної комунікації, досвід міжкультурного спілкування, толерантне ставлення до представників інших культур.