Урочисте вручення дипломів магістрам – випускникам 2022 року

20 січня в Хмельницькому національному університеті відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістрам ФЕУ, ФМВП, ФУАТ, ФІТ, ГПФБ ФЗПФКС, ФТІД, ФІТА. Дипломи отримали 514 магістрів.

З найкращими привітаннями та напутніми словами до випускників звернувся ректор Хмельницького національного університету Сергій МАТЮХ.

У своїй промові він наголосив, що саме випускники – це сучасне майбутнє України. Адже саме вони мають розвивати, відбудовувати та розбудовувати державу після нашої перемоги. Сучасний розвиток суспільства та науково-технічний прогрес, новітні системи управління та інші інноваційні аспекти у світі вимагають змін та удосконалення протягом усього життя.  Сергій Анатолійович наголосив, що Хмельницький національний університет та усі викладачі чекають випускників  у стінах навчального закладу у нарізних напрямах і у різних аспектах: як випускників, як майбутнії учасників-стейкхолдерів освітнього процесу».

Завідувачка кафедри германської філології та перекладознавства проф. Юлія БОЙКО привітала випускників та випускниць кафедри й відзначила, що в студентські роки нас оточують однодумці й побажала зберегти та пронести студентську дружбу через усе життя. “Коли ви прийшли до нас на кафедру, ми ставили перед собою мету навчити вас критично та креативно мислити. Багато інформації легко можна знайти, але проаналізувати її може лише освічена людина. Мислячими людьми складно маніпулювати. Випускник університету — це майбутнє держави. Тож будьте гідними випускниками й світлим майбутнім!”

На жаль, повітряна тривога не дала можливості святково вручити дипломи усім випускникам. Нагородження продовжили у бомбосховищі четвертого корпусу університету.

Легкого шляху, перекладачі!

Нехай знання, отримані в Університеті, стануть вам дороговказами!